Publicitat
Publicitat

Gómez i Pastor protagonitzen un dur enfrontament en el ple

El vicepresident li diu trànsfuga i li demana que parteixi i el de Manacor li respon que El Pi no pactarà mai amb gent com ell

El vicepresident, Antonio Gómez, i el diputat no adscrit i batle de Manacor, Antoni Pastor (El Pi), han protagonitzat un dur enfrontament, amb desqualificacions incloses, durant el ple que debatia la llei de símbols. Tot ha començat quan Gómez ha demanat la paraula després que en la seva intervenció Pastor es referís al president Bauzá com al Quixot i a Gómez com a Sancho Panza. L'al·lusió no ha fet gràcia al vicepresident i aquest ha acusat el manacorí de ser un "trànsfuga", un "lladre de la voluntat popular" i de tenir un "sentit mercantilista de la política" que li impedeix partir. Li ha demanat que torni el seu escó al PP i li ha dit que si tingués "vergonya" hauria "d'anar amb el cap cot".

Pastor li ha contestat que el van expulsar del PP per defensar la seva llengua, "que vostè no parla". Ha insinuat que el vicepresident va moure fils perquè l'implicassin en un cas judicial (el cas Over, la Gürtel balear). I ha acabat advertint que el seu nou partit, El Pi, mai arribarà a acords amb persones com Gómez. Abans, el batle ja havia desitjat que la nova majoria que surti de les eleccions de 2015 derogui la llei de símbols com a primera mesura.

Gómez ha insistit que Pastor "és una vergonya per a la Cambra" i ha apuntat que es va fer expulsar del PP quan es va adonar que no tenia futur dins el partit. El batle de Manacor encara ha aprofitat una darrera intervenció per negar que sigui un trànsfuga i defensar que els diputats no es deuen a un grup polític, sinó al conjunt dels ciutadans. També ha reptat Gómez a passejar plegats i a veure què diu la gent de cada un. Ha acabat afirmant que el vicepresident té "un trauma" i "puc entendre que la mare naturalesa no ha estat gaire agraciada amb vostè, però jo no en tenc cap culpa".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF