Gairebé 40.000 persones amb càncer viuen soles a tot l'Estat

L'AECC continua amb la seva campanya de recaptació de fons per mantenir les seves activitats i la seva aposta per la recerca

Com cada any, l' Associació Espanyola Contra el Càncer realitza la seva tradicional campanya de recaptació de doblers amb tres objectius fonamentals: obtenir fons per continuar mantenint les activitats i l'aposta per la recerca; informar la societat sobre els seus programes i serveis; i conscienciar sobre la realitat del càncer. Sota el lema ' Si lluites contra el càncer ens tens aquí', aquest any 2017 l'AECC ha volgut posar el focus en les gairebé 40.000 persones que a dia d'avui tenen càncer i viuen soles.

La Junta Provincial de Balears de l'Associació Espanyola Contra el Càncer hi és present amb 25 taules distribuïdes per tota la ciutat.

L'AECC calcula que a tot l'Estat  el 73% dels pacients necessitarien algun tipus d'ajuda, la qual cosa significa més d'un milió de persones dels 1.500.000 pacients amb càncer que hi ha a l'Estat. De tots ells, un 28% podria tenir algun tipus de necessitat social, el 40% psicològica i la resta necessitaria orientació mèdica i sanitària. 

Per a elles, i per a la resta de pacients i els seus familiars, l'AECC disposa de programes i serveis gratuïts per cobrir les seves necessitats.

Presència a les xarxes

La flor és el símbol de la petició de l'AECC. Totes les persones que col·laboren en la recaptació de doblers són esperança per als pacients de càncer i seran portadores de la #FlordeEsperanza. L'AECC convida tothom a fer-se una foto en rebre la seva flor i pujar-la en els perfils de xarxes socials utilitzant el hashtag i etiquetant-hi l' AECC Balears @aeccbalears

EDICIÓ PAPER 05/12/2020

Consultar aquesta edició en PDF