Publicitat
Publicitat

Carreras apel·la a la responsabilitat

El tècnic vermell critica la manca de planificació de la directiva amb els seus continus enfrontaments

L'entrenador del Mallorca, Lluís Carreras, ha apel·lat a la "responsabilitat" de jugadors, tècnics, directius i periodistes per intentar que cadascú compleixi amb la seva tasca a cada parcel·la per tal de guanyar la Ponferradina i mantenir vives les opcions de classificació per al play-off d'ascens. El tècnic ha criticat la manca de planificació de la temporada que ve a causa de la batalla de poder que es lliura al consell d'administració.

"No planificar la propera temporada és un handicap molt important. Cada dia que passa és una passa enrere, una dificultat afegida, no per al Mallorca, sinó per a qualsevol club", ha destacat després de l'entrenament de l'equip a Son Bibiloni. L'entrenador ha afegit que per "minimitzar els errors", cada jugador s'ha de "responsabilitzar" de la seva tasca.

Fidel al seu discurs, Carreras ha definit el partit contra la Ponferradina de "molt important", "no definitiu, sí importantíssim". A més, Carreras ha apuntat que serà "més complicat" que a Lugo". "És probable, per l'estil de joc que tenen. No és tant d'assocació, és més directe, amb gent important a dalt, com Yuri, Fofo o Acorán. Serà complicat al seu camp, perquè és un equip que en partits contra rivals importants s'envalenteix", ha remarcat.

D'altra banda, ha confirmat l'absència de Gerard i que Dudu Aouate té l'alta mèdica, encara que no ha dit si el porter israelià entrarà a la convocatòria.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF