Ara Mateix

Formentera s'obre al turisme de la tercera edat japonès

L'illa torna a oferir els seus encants al mercat asiàtic

El cònsol general del Japó de Balears, Catalunya i València, Hiroyuki Makiuchi, ha visitat Formentera per reunir-se amb el president del Consell de l'illa, Jaume Ferrer, i tractar-hi temes turístics. En concret, Ferrer ha destacat que "es poden obrir les portes perquè el turisme japonès pugui venir a conèixer la nostra illa, sobretot en temporada baixa".

Makiuchi ha detallat que Formentera li sembla "una illa ideal perquè la pugui visitar el turisme de tercera edat del Japó". El cònsol japonès ha afegit que és una bon lloc per fer " turisme actiu, tant caminant com anant en bicicleta". A més a més, Makiuchi ha volgut destacar que 1 de cada 4 japonesos és de la tercera edat i tenen temps, doblers i ganes de conèixer destinacions "exòtiques".

El president del Consell i el representant japonès han acordat tenir noves reunions per aprofundir en aquesta qüestió i que pròximament puguin venir agències de viatges a visitar Formentera.

No és la primera vegada que l'illa obre el seus encants al mercat asiàtic. Fa unes setmanes, el Patronat de Turisme de Formentera va organitzar  la visita d'una delegació de periodistes xinesos especialitzats en viatges per conèixer-la.

Les notícies Ara Mateix no tenen els comentaris activats

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF