Formentera dona a conèixer el seu patrimoni cultural a Fitur

Com en anteriors edicions, els visitants podran conèixer alguns dels espais i paisatges més destacats de l’illa

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que a la pròxima fira de turisme Fitur que es farà entre demà dimecres i el proper diumenge 21, la promoció de l’illa es realitzarà en un estand conjunt amb Mallorca i Menorca sota el paraigües de l’Agència Balear de Turisme.

Un any més, Formentera aprofitarà aquesta important fira del sector per donar a conèixer el seu patrimoni cultural així i els seus espais naturals. Com en anteriors edicions, els visitants podran conèixer alguns dels espais i paisatges més destacats de l’illa gràcies a noves tecnologies com les ulleres de realitat virtual.

Els esdeveniments esportius i culturals, que any rere any s’han anat consolidant, també seran objecte d’especial promoció per atreure visitants abans i després de temporada alta.

Així mateix, enguany i coincidint amb la declaració del 2018 Any del Patrimoni Cultural per les Nacions Unides, es presentarà el nou fulletó de Patrimoni Cultural davant els mitjans nacionals el dijous a les 10.30 h.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF