Foment denega la restitució del servei postal a domicili

Alguns dels municipis tenen el 20% de la població afectada

MÉS per Menorca critica que el Ministeri de Foment " ignora absolutament" la petició per restituir el serveis postal a domicili, ja que no considera els casos exposats d'excepcionals. El diputat de la formació, Nel Martí, l'acusa d'incomplir la normativa europea i d'abusar de l'excepcionalitat.

Els menorquinistes denuncien "la manca de sensibilitat de Foment envers una situació que afecta milers de famílies". De fet, alguns dels municipis tenen el 20% de la població afectada. Aquesta petició, de fet, es va aprovar per unanimitat al Parlament de les Illes Balears, que reclamava el restabliment del servei ordinari porta per porta a les urbanitzacions dels municipis que així ho sol·licitin.

La formació, tot i així, assegura que Foment es compromet a tenir en compte la revisió de la normativa de desenvolupament de la Llei postal. En cas que fossin assumits, la majoria de nuclis afectats actualment quedarien exclosos de la consideració d'entorns especials i es podria recuperar el servei postal porta per porta.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF