Publicitat
Publicitat

La Fiscalia demana dos anys de presó a dos policies de Manacor per apallissar un home

Els dos agents entraren a la discoteca Tiffanis (Cales de Mallorca), d'on van treure a la força la víctima

L'Audiència de Palma jutjarà dilluns que ve dos policies locals de Manacor per apallissar un home que van treure a la força d'una discoteca del municipi l'any 2005. Ara, la Fiscalia demana una condemna de 2 anys de presó i inhabilitació per a tots dos.

Els fets que es jutjaran dilluns van tenir lloc la matinada del 8 d'octubre de 2005 quan, realitzant els serveis propis del seu càrrec de policies locals, els dos agents entraren a la discoteca Tiffanis (Cales de Mallorca), d'on van treure a la força un home.

La Fiscalia acusa els agents d'excedir-se exercint "les funcions pròpies del seu càrrec": consideren provat que els agents tiraren l'home a terra, el colpejaren i l'emmanillaren. Després, se l'endugueren entre dos cotxes per ocultar la situació davant els veïns. A més, li pegaren coces i el colpejaren amb una porra, segons l'acusació de la Fiscalia.

L'home intentà fugir, però els agents aconseguiren atrapar-lo de nou, el ficaren en el vehicle oficial i, encara emmanillat, continuaren colpejant-lo amb la porra.

Com a conseqüència de la presumpta pallissa, l'home va patir policontusions, ferides i fractures costals que li dificultaven la respiració, a més de lesions que trigaren 30 dies a curar-se.

La Fiscalia acusa els agents d'un delicte de lesions i demana 2 anys de presó per als policies, inhabilitació especial i una indemnització per a la víctima de 860 euros. El judici es farà a la Secció Primera de l'Audiència Provincial de Palma dilluns a partir de les 10.00 hores.

Etiquetes