TEATRE I MÚSICA

La Fira B! es presenta a la Mostra de teatre d'Alcoi

La Xarxa Alcover mostrarà els espectacles dels tres territoris que giraran per Catalunya, el País Valencià i les Illes durant la pròxima temporada.

L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) i la Direcció General de Cultura presentaran aquest dijous la Fira B! a la Mostra de teatre d'Alcoi davant els professionals acreditats. El director de l'IEB, Josep Ramon Cerdà, i el responsable de Cultura del Govern, Jaume Gomila, pretenen donar a conèixer aquesta fira de música i arts escèniques –que tindrà lloc entre el 29 de setembre i el 2 d'octubre i serà la fira de referència del Projecte Alcover a Balears– i incrementar d'aquesta manera la presència de programadors. La Fira B! exhibirà els espectacles susceptibles de fer gira en el marc del circuit TalentIB. Després de la presentació de Fira B!, la Xarxa Alcover mostrarà els espectacles dels tres territoris que giraran per Catalunya, el País Valencià i les Illes durant la pròxima temporada.

A més, a la mostra alacantina han participat dues companyies de les Illes: Circ Bover –que ha presentat el muntatge 'Vincles'– i Clownidoscopio, que ha representat 'Fràgil'. Tanmateix, l'associació de companyies escèniques Illescena, la productora Res de Res i En Blanc i l’actriu i directora Vicka Duran han participat de les activitats professionals que s'han programat a Alcoi.

Reunió trilateral

A més, aquest dijous els directors generals de Cultura dels tres governs de les comunitats de parla catalana es reuniran per avançar en la implementació de sistemes de col·laboració i intercanvi a tres bandes en matèria d'espectacles en viu. És la primera vegada que es reuniran els tres directors generals.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF