La Fira del llibre de Palma tanca amb èxit la primera edició amb les terrasses del Born integrades

La 35a edició acaba amb un balanç positiu tant de vendes com d'assistència  

Èxit en la darrera edició de la Fira del llibre de Palma. Aquest diumenge es tanca la 35a edició de la fira amb una alta participació en les presentacions i activitats i un balanç positiu pel que fa a les vendes, segons informa l'organització en un comunicat. 

Aquest ha estat el primer any que les terrasses del Born s'han integrat a la fira i el resultat també ha estat positiu. Tanmateix, el Gremi de Llibreters apunta que per a la propera edició queden "reptes i reajustaments", sobretot tècnics. 

Durant deu dies, la fira ha acollit una trentena de presentacions de llibres combinades amb altres activitats com tallers, xerrades, contacontes i concerts a més de signatures de llibres a les diferents parades. Els dies que van concentrar més afluència i vendes, però, van ser els del primer cap de setmana. 

Pel que fa als llibres que la gent ha comprat més, destaquen 'Patria', de Fernando Aramburu; 'El libro de Gloria Fuertes: Antología de poemas y vida' i 'Tú no eres como las otras madres', d'Angelika Schrobsdorff. En català, els més venuts han estat 'Les darreres paraules', de Carme Riera; 'La vida que aprenc', de Carles Capdevila, i  la primera novel·la del poeta i pregoner de l'edició de la Fira del llibre Carles Rebassa, 'Eren ells '.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF