La Fira del llibre arriba al Born amb la integració de les terrasses

El Gremi de Llibreters i els restauradors han arribat a un acord perquè sigui possible

La 35a Fira del llibre de Palma tornarà a celebrar-se al passeig del Born amb la novetat de la integració de les terrasses dels bars i restaurants. Aquest fet ha estat resultat de l'acord al qual han arribat el Gremi de Llibreters de Mallorca i els restauradors del Born amb la mediació de l'Ajuntament, segons ha informat el Consistori en un comunicat.

La tinent de batle de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, ha valorat de manera positiva l'acord i que la fira torni al Born, "del qual sempre hem pensat que és l'espai natural on la fira s'ha de fer".

Segons Jhardi, s'espera que enguany pugui significar la consolidació de la presència de la Fira del llibre al passeig del Born "i arribar a partir d'ara a acords més desenvolupats i profunds".

La presidenta del Gremi de Llibreters, Maria Barceló, ha afirmat que "el resultat de l'acord serà una fira guapa visualment i d'integració" i ha convidat a participar-hi tota la ciutadania. El representant dels restauradors del Born, Mika Ferrer, ha apuntat que "el camí de la integració, de la feina en equip i de les ganes de voler fer les coses ben fetes és el camí correcte".

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF