Ferrer destaca que el nou govern de Formentera reuneix experiència i renovació

L'Executiu ha estat presentat aquest dilluns dematí

El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, ha destacat aquest dilluns "la barreja de persones amb experiència i de noves incorporacions" a l'equip de govern del Consell de Formentera per a la pròxima legislatura, que ha presentat aquest matí.

Ferrer s'ha declarat "satisfet pel talent i les ganes de fer feina" dels components de l'executiu insular, ha informat el Consell en un comunicat.

El president ha designat Susana Pagès Manchado com a consellera de Cultura, Educació i Patrimoni i ha incidit en la seva experiència en l'àmbit de l'ensenyament, perquè ha treballat en escoletes i ha  participat en associacions de pares d'alumnes.

De Bartomeu Escandell Tur, que serà conseller de Presidència, Hisenda i Medi Rural, Ferrer ha remarcat "l'important paper" que ha tingut en les dues legislatures precedents en dirigir la gestió econòmica de la institució amb "encert i bon criteri".

En tercer lloc, Ferrer ha explicat que Alejandra Ferrer Kirschbaum serà la consellera de Territori i Turisme per la seva "gran capacitat de treball i una gran claredat d'idees".

El conseller d'Infraestructures i Mobilitat serà Rafael González Ribas, qui per Ferrer encarna el "canvi en les maneres de fer" que ha promès durant la campanya.

Vanessa Parellada Torres ha estat designada consellera de Benestar Social i de Recursos Humans, una àrea en la qual ja treballava com a tècnica, mentre que la nova consellera de Medi Ambient serà Daisee Aguilera Fletcher, una biòloga marina "compromesa amb la preservació del medi ambient", segons el president insular.

El nou conseller d'Esports serà Jordi Vidal Marí i Sònia Cardona Ferrer es farà càrrec de l'àrea insular de Participació Ciutadana, que Ferrer pretén impulsar en els propers quatre anys.

El president ha explicat que el treball es coordinarà a partir de les vicepresidències: una de Serveis a les Persones, amb Susana Pagès; una altra de Serveis Centrals, Hisenda i Medi rural, amb Participació Ciutadana, que inclourà també els serveis de seguretat i emergències, dirigida per Bartomeu Escandell, i una tercera de Territori, a càrrec d'Alejandra Ferrer.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF