Balears 08/08/2013

Fermin Mugurza i Tomeu Martí, identificats per la policia a l'aeroport de Palma

No és la primera vegada que el coordinador de l'Obra Cultural Balear es troba en situacions semblants. Aquest pic, però, ha relatat els fets per Twitter i en directe

Ara Balears
1 min

PALMADos agents de paisà de la policia han identificat aquest vespre a l'aeroport de Palma el coordinador de l'Obra Cultural Balear (OCB), Tomeu Martí, el conegut músic basc Fermín Muguruza i les components de la banda musical de dones Zuloak.

Muguruza i les components del grup acabaven d'arribar a Palma per participar, aquest divendres, en el concert de suport a Ona Mediterrània al Palau d'Aiamans de Lloseta. Tomeu Martí els havia anat a cercar a l'aeroport en nom del grup impulsor de la ràdio, que organitza el concert.

Segons relaten els afectats, els dos agents se'ls haurien apropat sense cap motiu aparent, mostrant-los la seva placa i demanant-los els seus documents d'identitat sense, tampoc, cap justificació posterior. No és el primer pic que el coordinador de l'OCB es troba amb situacions semblants. Aquesta vegada, però, ha relatat els fets a través de Twitter i en directe.

Muguruza i Zuloak actuaran demà a partir de les 20:30 a Lloseta junt als mallorquins Taverners i els valencians Orxata Sound Sistema.

stats