Publicitat
Publicitat

La Feria de Abril 2014 no té qui l'organitzi

L'Ajuntament negocia amb les cases d'Andalusia perquè puguin fer la festa, però amb un format molt diferent i, segurament, molt més reduït

L'Ajuntament de Palma ha declarat desert de manera definitiva el concurs per al desenvolupament de la Feria de Abril al polígon de Son Rossinyol d'aquest 2014, de manera que l'esdeveniment no es durà a terme, almanco tal com s'ha fet fins ara, encara que Cort negocia una altra forma de celebració.

El portaveu municipal, Julio Martínez, ha explicat que el Consistori està en converses amb les cases regionals d'Andalusia per veure si s'arriba a un acord per fer activitats pròpies de la Feria de Abril amb un format diferent del que tenia fins ara.

Martínez ha assenyalat que aquesta celebració podria suposar la instal·lació de casetes regionals en un lloc diferent del polígon de Son Rossinyol i que Cort facilitaria tot el necessari a les cases andaluses perquè poguessin dur a terme l'esdeveniment.

Per Martínez, aquesta podria ser una oportunitat per donar un format diferent al que ha estat la fira fins ara a Palma. Malgrat que no es tracta d'una festa tradicional de la ciutat, a Cort creuen que la seva celebració s'ha arrelat entre la ciutadania.

A més, les cases regionals s'havien queixat que en els darrers anys la fira s'havia desvirtuat per convertir-se en una mena d'espai de "discoteques i botellades".

L'Ajuntament de Palma ja havia declarat desert el concurs inicial de la Feria de Abril fa unes setmanes, ja que el grup Trui, que l'organitzava fins ara, no complia amb els requisits tècnics. Per això, el Consistori va convocar un procediment negociat sense publicitat perquè poguessin participar-hi altres empreses. No obstant això, només Trui va tornar a presentar-s'hi, però amb els mateixos errors tècnics i, per això, se li va denegar la concessió inicial.


PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF