Publicitat
Publicitat

Expedient a la concessionària del refugi de Can Boi per anunciar-se a Airbnb

El Consell de Mallorca considera que l'empresa hauria incomplert les obligacions derivades del contracte

El Consell de Mallorca ha iniciat l’obertura d’un expedient a la concessionària del refugi de Can Boi per possible incompliment de les obligacions derivades del contracte, després que es tingués constància que l’establiment s’anunciava en pàgines de lloguer turístic com Airbnb.

Segons la institució insular, aquesta empresa hauria incomplert les condicions de prestació del servei pel que fa a la promoció de l’ ús dels refugis, ja que no ha demanat el vistiplau al Consell de Mallorca per dur-la a terme i "no s’ha inclòs la imatge corporativa del CIM".

A més, el preu anunciat a la pàgina Airbnb inclou pernoctació i desdejuni de manera indivisible, tot i que són serveis independents i, per tant, el client té dret a elegir quins vol i quins no. Per altra banda, el concessionari només pot aplicar els preus i els serveis que hi ha a l’ordenança de preus. Els únics preus especials que es poden aplicar són els que s’especifiquen per a les persones federades, en cap cas el concessionari pot aplicar els descomptes que anuncia a Airbnb vinculats al temps d’estada.

El director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, s’ha posat aquest dimecres mateix en contacte amb la concessionària per informar sobre aquestes irregularitats i la concessionària ha retirat l'anunci de manera immediata.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF