Publicitat
Publicitat

Evitar qualsevol possibilitat d'intent d'ampliació: objectiu de la plataforma Molinar, port petit

Els representants es varen reunir ahir amb la presidenta del Govern i el conseller de Territori, Energia i Mobilitat

Representants de la plataforma Molinar, port petit es varen reunir ahir al Consolat de la Mar amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, i el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, per parlar sobre el futur del port del Molinar.

Segons la plataforma "va ser una reunió productiva i cordial, en la qual des de la campanya ciutadana vàrem poder traslladar el nostre agraïment pel compromís del Govern en la defensa de la rehabilitació i conservació d'aquest lloc emblemàtic del barri del Molinar".

Molinar, port petit va traslladar als representants polítics la necessitat que la rehabilitació tingui lloc durant la legislatura actual, que és quan "s'ha aconseguit el consens entre entitats socials i institucions, i evitar així qualsevol possibilitat futura d'intent d'ampliació. Si és així, significaria un triomf social i polític", afegiren.

Davant del temor expressat per la plataforma, la presidenta i el conseller es varen reafirmar en el seu compromís que les passes que es faran durant aquesta legislatura seran fermes i segures perquè sigui impossible que el port del Molinar sigui ampliat.