Publicitat
Publicitat

Estaràs serà la número set a la candidatura europea del PP

Serà la única eurodiputada de Balears perquè l'altra representant de les Illes, la socialista Teresa Riera, no repetirà com a candidata

L'actual eurodiputada del PP Rosa Estaràs mantindrà l'escó cinc anys més. El PP la situa com a número 7 a la seva llista europea, un dels llocs de sortida segurs. L'exvicepresidenta del Govern Matas i expresidenta del PP balear guanya tres llocs respecte la posició que ocupà fa cinc anys, quan precipitadament abandonà la presidència del seu partit per anar de número 10 a la candidatura europea dels populars.

Estaràs serà la única eurodiputada de Balears perquè l'altra representant de les Illes, la socialista Teresa Riera, no repetirà ni com a candidata després que el PSIB no aconseguís un lloc de sortida per a ella. A banda d'Estaràs, la llista europea del PP inclou un altre candidat amb vincles a Mallorca, el secretari general del PPeuropeu Antonio López-Istúriz, que va passar la seva infància a l'illa i que en anteriors eleccions, quan el PPbalear no aconseguí situar a cap representant, fou defensat com si ho fos. Fa cinc anys ocupà el disseté lloc i ara anirà l'onzé.

Amb tot, la principal novetat de la candidatura és la inclusió com a número dos d'un dels vicesecretaris generals del PP, Esteban González Pons.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF