Esquerra Unida presenta la primera escola d'estiu de formació política

Destaca que les xerrades estan obertes a tothom

El coordinador general d' Esquerra Unida, Juanjo Martínez, ha presentat aquest dilluns la primera edició de la seva escola d'estiu, unes jornades de formació política que es duran a terme els propers dies 25 i 26 d'agost a Sencelles.

Segons ha explicat Martínez, aquestes jornades són una passa endavant per al partit, ja que considera "imprescindible la formació de tota la militància, no només per a la composició de quadres polítics, sinó també perquè s'avanci en el coneixement de la realitat social existent i es pugui actuar en tots els àmbits de la lluita".

Les jornades són obertes i s'hi pot inscriure gratuïtament tota persona interessada mitjançant el formulari que es trobarà a la web i a les xarxes socials de l'organització.

La primera xerrada versarà sobre 'El conflicte social' i serà a càrrec de Soledad Maldonado i Irma Blanco, de l'equip de conflictes federal de la formació; el coordinador d'EU Mallorca, Albert Aguilera, per la seva banda, conversarà sobre 'El materialisme històric i la lluita de classes'; Martínez i el geòleg i professor honorífic de la UIB Alfredo Barón impartiran la xerrada 'De la balearització al desastre'; finalment, tancarà el cicle el diputat d' En Comú Podem, Joan Mena, per xerrar de 'Processos de confluència'.

Esquerra Unida fa referència a una frase d' Antonio Gramsci per justificar la necessitat d'aquesta escola d'estiu: “instruir-nos perquè necessitarem de tota la nostra intel·ligència”.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF