Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

Enrenou pels concerts de les escoles de l'Opus

L'actualitat, en una selecció de piulades

Pep Florit (@pepflorit): "L'Opus parla: Els concerts a les concertades no s'atorguen per gràcia divina. #Caxondos
#ib3ràdio".

Antoni Salvà Salvà ‏(@antoni_salva): "No es poden destinar fons públics a activitats de sectes, encara que siguin de religions amb concordat amb l'Estat".

Cristina Conti (@CristinaContiOl): "Vull llibertat! Vull que em concertin la Rafa Nadal Academy. Jo també sóc ciutadana i pago impostos!".

Victòria Avellà (@VicAve): "Ja s'estorben els empresaris a sortir a plorar que si els obliguen a cotitzar totes les hores dels treballadors hauran de tancar i treure'ls".

Benjamí Villoslada (@benjami): "Danys per llamp a Monti-sion, abans a Lluc. Si fos religiós, revisaria com estan les relacions de la meva església amb el poder".

JosepCat (@JosepCatt): "No va a la presó qui blanqueja, sinó qui ajuda a blanquejar #Surrealisme".

Rafel Mas (‏@rafel_mas): "'Los rebeldes de Kansas' és el western merdós i en castellà que pagam avui tots els que pagam IB3 televisió. Quin dia canviarà la cosa?".

Manel Gazo (‏@manelgazo): "Em sembla lamentable que fins i tot hagin hagut d'inventar el senyal. Molta feina a fer @xiscoroig. Sort!".

Cristina Amanda Tur ‏(@territoriocat): "Un altre dia que no s'ha pogut dormir a Sant Rafel i màfies de les discoteques tancant quan els ve de gust amb la complicitat de @sant_antoni".

Ernest ‏(@Ribalaiga): "I si és així, bé està. Al cap i a la fi, és preferible tenir dèficit per fer polítiques socials que per no fer-les".

 

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF