Les famílies del CEIP Es Pont es manifesten davant l'escola

Exigeixen a Educació que compleixi el compromís de retirar l'amiant de la coberta del centre, pendent de llicència municipal

Les famílies dels alumnes del CEIP Es Pont, a la barriada de Son Gotreu de Palma, pensen que la Conselleria d'Educació els "pren el pèl" i per això avui matí s'han concentrat davant l'escola amb cartells d''Encara tenim amiant. La salut dels infants NO és prioritària'.

Després d'anys reclamant la retirada de l'amiant de la coberta, la comunitat educativa del centre tingué el compromís de la consellera anterior, Joana Maria Camps, de canviar la teulada "durant el primer trimestre" de 2015. La Conselleria assegura que té un pressupost aprovat per fer aquesta obra, però que s'està pendent d'una llicència municipal.

Les famílies creuen que l'Administració "es passa la pilota d'una a l'altra" per no assumir el problema, en paraules de Climent Alfaro, de l'Apima del CEIP Es Pont. Temen que si no es resol abans que arribin les eleccions, el problema s'eternitzarà i "tornarà a començar un altre curs sense haver fet l'obra".

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF