Societat
Balears 02/08/2013

Un dels directors destituïts es riu del nivell intel·lectual dels diputats del PP

Recomana a Antoni Camps que llegeixi Montesquieu i Rousseau. Denuncia que el PP fa "abús de poder" i li nega "legitimitat" per imposar el TIL a les escoles

Ara Balears
1 min
Rafel Andreu

PalmaEl director menorquí Rafel Andreu, un dels tres fulminats per la Conselleria d'Educació per negar-se a aplicar el TIL, ha acusat avui el PP de practicar "abús de poder". Segons informa el web dbalears.cat, Andreu respon així al diputat del PP Antoni Camps, qui en els darrers dies ha atacat els docents de les Illes i ha arribat a titllar els directors destituïts de "petits dictadors". Rafel Andreu, de fet, ha replicat que, malgrat que Camps "s'erigeixi en paladí de la llibertat, la confon amb l'abús de poder".

Així mateix, Andreu es riu del nivell intel·lectual d'Antoni Camps i apunta: "Si vol teoritzar sobre la llibertat, abans ha de llegir Montesquieu, Rousseau, els liberals del segle XIX i els autors del segle XX com Hayek, Popper i Aron, que van dedicar molts d'esforços a la ciència política, perquè ell ara mescli ous amb caragols amb l'objectiu d'enganar els ciutadans"

El director cessat, a més a més, afegeix que "en definitiva, la llibertat del senyor Camps és la que ell pretén imposar a tots els altres, sense tenir la suficient legitimitat".

stats