Publicitat
Publicitat

EU denuncia que 2013 acaba amb 150.000 aturats a Balears

La formació assegura que la xifra "desmenteix qualsevol valoració optimista com les que tant agrada fer als dirigents del PP"

Esquerra Unida (EU) ha denunciat aquest divendres que l'any 2013 acaba amb més de 150.000 demandants d'ocupació a les Balears, una " xifra dramàtica d'atur que desmenteix qualsevol valoració optimista com les que tant agrada fer als dirigents del PP" sobre la recuperació econòmica i la sortida de la crisi.

En un comunicat, Esquerra Unida (EU) assegura que la crisi segueix amb "gran intensitat afectant les classes treballadores i antigues capes mitjanes de la societat, que veuen com empitjoren dia rere dia les seves condicions de vida".

Segons la formació, la recuperació només la perceben els sectors socials més afavorits i les grans empreses, bancs i elèctriques.

No obstant això, ni està creixent l'ocupació, ni s'estan recuperant els nivells de benestar "dramàticament" reduïts des de l'inici de la crisi.

Mentre que alguns sectors privilegiats han augmentat els seus beneficis, adverteix EU, la gran majoria de la població ha empitjorat les seves condicions de vida de manera "molt significativa".

El "drama" de l'atur s'agreuja pel fet que cada vegada hi ha més persones que veuen com finalitzen les seves prestacions, la seva única via d'ingressos.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF