Publicitat
Publicitat

Ara Mateix

El Diumenge de l'Àngel arriba a la 35a edició

El castell de Bellver acollirà un any més el pancaritat de Ciutat, que va ser recuperat l'any 1981 per la Federació d'Associacions de Veïns

Com és tradicional, Palma serà una de les darreres localitats mallorquines que celebrarà el pancaritat per posar punt final a les festes de Pasqua, el Diumenge de l'Àngel

El pancaritat, recuperat l'any 1981 per la Federació d'Associacions de Veïns i que enguany complirà la 35a edició, ha estat presentat aquest dimecres per l' Ajuntament de Palma. El batle, José Hila, la regidora de Participació Ciutadana, Eva Frade, i el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, Joan Forteza, han fet públic el programa d'activitats que es portaran a terme al castell de Bellver entre les 11 i les 19 hores.

Les activitats començaran dissabte vespre amb una visita guiada pel castell de Bellver

Enguany, per a aquella gent que no pugui pujar a peu al castell, l'Empresa Municipal de Transports aportarà dos autobusos i l'autobús turístic, que faran de llançadora des del carrer Camilo José Cela. Així ho ha explicat Frade, que ha volgut remarcar que la jornada tindrà un especial record als refugiats que fugen de la guerra de Síria.

Així, a més de les activitats d'animació infantil, les actuacions musicals i la diada castellera, es realitzarà un recital poètic de la mà de Des Estable Teatre amb Refugiats.

D'altra banda, una de les principals novetats d'enguany serà que dissabte ja hi haurà activitats, tal  com ha destacat Forteza. A partir de les 19.30 hores, Bellver acollirà la visita guiada amb el títol 'La nit de l'Àngel, el patró desheretat', la qual uneix la història del Diumenge de l'Àngel amb el patrimoni del castell.

Des de l'Ajuntament s'ha volgut remarcar l'augment del pressupost per a la festa, el qual ha estat de gairebé un 20%. Així, s'ha passat dels 10.324,75 euros que s'hi destinaren el 2015 als 12.896,5 d'enguany.

Per part seva, Hila ha agraït la feina de la Federació, mentre que Forteza ha donat les gràcies per  la col·laboració de Cort "després de quatre anys amb nul·la ajuda per part del Consistori".

Finalment, l’autora del quadre que enguany dóna imatge al programa d’activitats és l’artista Dolors Martí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF