Publicitat
Publicitat

Dimiteix Fernando Alcántara, representant del Govern al Consell Escolar

El també director del col·legi Colònia de Sant Jordi està imputat per presumptes delictes de falsificació de documents públics, coaccions, amenaces i tràfic d'influències i

La Conselleria d'Educació ha acceptat la dimissió com a representant del Govern al Consell Escolar de Fernando Alcántara, imputat per presumptes delictes de falsificació de documents públics, coaccions, amenaces i tràfic d'influències i director del col·legi Colònia de Sant Jordi.

La dimissió ha estat presentada aquest dematí al president del Consell Escolar de Balears, Jordi Llabrés. La Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats ha anunciat que nomenarà de forma immediata a una altra persona per a representar a l'administració pública en el òrgan afectat.

En referència al treball d'Alcántara com a director del Colònia de Sant Jordi, la Conselleria afirma que va obrir un expedient informatiu després de conèixer la investigació que ha recaigut sobre ell per part de la Policia Judicial.

Un cop es resolgui aquest expedient, elaborat pel departament d'Inspecció Educativa, i en funció del seu resultat, es prendran les mesures adequades.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF