SUCCESSOS

Detingut per haver escrit a les xarxes socials un text ofensiu contra un policia local mort

L'individu va escriure a Facebook: "Vols un comentari patètic? Estic content que el nin estigui bé, un policia fora de circulació"

La Policia Nacional han detingut un home que va fer befa de Biel Llull, l'agent de la Policia Local de Palma que va morir atropellat a Sineu el mes de setembre per una turista francesa quan circulava en bicicleta amb el seu fill, de 8 anys. Davant la notícia de la defunció de Llull, el sospitós va escriure al Facebook del cos policial: "Vols un comentari patètic? Estic content que el nin estigui bé, un policia fora de circulació".

La policia imputa a aquest individu un delicte d'injúries, pel menyspreu a la víctima i a la família; un delicte contra la integritat moral, per augmentar-ne el dolor psíquic injustificadament, i un delicte d'odi, per promoure de manera directa l'odi a la policia.

L'arrestat va retirar el missatge després de rebre nombrosos comentaris negatius que li recriminaven les seves manifestacions i, concretament, un que l'avisava que el denunciaria davant la policia. La investigació es va iniciar per gestions del Grup d'Investigació i Seguiment de Denúncies de la Policia Local de Palma, davant les denúncies que s'havien rebut per part de nombrosos usuaris de Facebook. Aquests ciutadans varen enviar captures de pantalla per tal de denunciar els comentaris ofensius d'aquest sospitós.

Una vegada rebuda la denúncia de la Policia Local, el grup de Delinqüència Econòmica i Delictes Tecnològics de la Prefectura Superior de Policia va fer les gestions pertinents per tal d'identificar i localitzar l'autor dels fets. 

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF