Publicitat
Publicitat

Detingut un home que intentà agredir la seva exparella a Manacor

Els serveis d'emergència foren alertats de l'escena, fet que va permetre als cossos policials fer acte de presència immediata al domicili i aturar l'agressor

Un home ha estat detingut aquest dijous per haver intentat agredir la seva exparella en presència dels seus tres fills petits. La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Manacor, ha arrestat l'agressor per un delicte de maltractaments, segons ha explicat en una nota el cos policial de l'Estat.

L'home hauria entrat de manera violenta al domicili de la víctima a primera hora del matí d'aquest dijous. Els serveis d'emergència foren alertats de l'escena, fet que va permetre als cossos policials fer acte de presència immediata al domicili i aturar el delinqüent.

Diverses dotacions de la Policia Municipal i Nacional actuaren de manera coordinada i es personaren al lloc dels fets, cosa que va permetre espantar l'agressor i provocar-ne la fugida. No obstant això, l'home va ser trobat ben aviat pels cossos de seguretat als voltants de l'habitatge i, a continuació, va ser posat a disposició judicial. 

Les víctimes de la violència de gènere tenen diverses eines al seu abast: en són algunes les que facilita l Institut Balear de la Dona, que disposa d’una guia pràctica que explica què pot fer una dona quan és amenaçada, la qual, a més, assenyala quines són les millors opcions si hi ha infants involucrats o què cal fer en cas d’agressió. Qualsevol persona pot dirigir-s’hi al telèfon  971 17 89 89. L'Estat també disposa d'una línia telefònica d'atenció a les víctimes, el   016.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF