Detingut un funcionari de Cort jubilat per la trama de corrupció i prostitució a la Platja de Palma

El detingut és citat en la investigació com una de les persones que amb més freqüència gaudia de consumicions i serveis sexuals de manera gratuïta

El cas de la trama de la corrupció policial a la Platja de Palma, després de transcendir que policies, polítics i càrrecs públics tenien, presumptament, serveis de prostitució gratuïts, obre progressivament nous fronts. En aquests moments, està detingut un funcionari de l'Ajuntament de Palma actualment jubilat i que feia feina al departament d'Urbanisme de Cort.

Aquest home, identificat com a Pedro S., és citat en la investigació com una de les persones que amb més freqüència gaudia de consumicions i serveis sexuals de manera gratuïta en el 'table dance' del carrer Llaüt, que els investigadors vinculen a l'empresari Miquel P.B., i situat en l'epicentre de la suposada trama en la qual, a canvi d'un presumpte tracte de favor per als seus negocis (com ara avisos d'inspeccions o seguretat), Miquel P.B. oferia, presumptament, serveis de prostitució a polítics, càrrecs públics i policies.

Respecte del detingut, es recullen declaracions de testimonis protegits que asseguren que el compte que hauria de pagar pels serveis, de consumicions i de sexe, rebuts superaria els 90.000 euros.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF