Publicitat
Publicitat

POLICIA

Detinguda per suplantar la seva bessona sense que la parella ho notàs

La Policia Nacional ha detingut una dona de 32 anys que es feia passar per la seva germana bessona fins i tot davant el company sentimental d’aquesta, per la qual cosa ha estat acusada d’usurpació d’estat civil, falsedat documental, conduir sense carnet i estada irregular a Espanya. Féu servir la documentació legal de la seva germana.

Segons explicà ahir la Policia Nacional en una nota , la usurpació de la identitat havia arribat a tal punt que la detinguda, de nacionalitat boliviana i resident a Barcelona , va venir a Mallorca amb el company de la seva germana, aprofitant una baralla entre la parella i que l’home havia de desplaçar-se a Mallorca per participar en una fira. En cap moment l’home no es va adonar del canvi entre totes dues i que, en realitat, viatjava amb la germana de la seva dona.

Abans de viatjar, la dona, en situació irregular a Espanya , es va apoderar dels documents de la seva bessona i a l’illa fins i tot va treballar, al costat del suposat company, a la fira, sense que ningú es temés de l’intercanvi.

La semblança de les dues germanes és completa, a excepció d’un tatuatge, segons apunta la Policia.

El frau s’ha pogut descobrir perquè dies enrere una patrulla policial va detenir la usurpadora d’identitat, de nacionalitat boliviana, en protagonitzar un accident de trànsit sota els efectes de begudes alcohòliques.

Després de les diligències policials corresponents, la infractora va ser posada en llibertat. No obstant això , la policia científica va apuntar dubtes sobre la seva identitat, de manera que va continuar la investigació que ha permès ara descobrir que suplantava la identidat d’una altre persona.

Així, es va poder comprovar que la detinguda tenia una germana bessona amb permís de residència a l’estat espanyol per la qual es feia passar utilitzant la seva documentació en regla.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF