Publicitat
Publicitat

Detenen un presumpte piròman a Eivissa

La Guàrdia Civil acusa l'individu, de 27 anys, d'haver causat almanco 9 incendis, especialment a Sant Antoni i Sant Josep

La Guàrdia Civil ha anunciat aquest dissabte la detenció d'un individu de 27 anys com a presumpte autor d'almanco 9 incendis a zona forestal i agrícola a Eivissa, principalment als municipis de Sant Antoni i Sant Josep.

Segons ha informat el cos en un comunicat, els agents del Servei de protecció de la natura ( Seprona) havien detectat un 'modus operandi' similar en una sèrie d'incendis que s'havien registrat des de principi d'estiu i que havien generat “gran alarma social”. Algun d'aquests focs havia estat “realment perillós per a la integritat de les persones” i havia obligat a desallotjar veïns de les zones afectades.

La benemèrita destaca que la “col·laboració estreta” amb les policies locals dels municipis afectats i els agents de Medi Ambient i la col·laboració ciutadana han permès obtenir diverses dades i proves que van culminar en la identificació del sospitós i que demostrarien, segons afirmen, la seva implicació com a presumpte responsable d'alguns dels incendis que ha patit l'illa aquest estiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF