Publicitat
Publicitat

Desallotgen un hotel de Cala Major per un incendi

El foc s'ha produït sobre les 12 h a causa d'una planxa que ha cremat un matalàs

Unes 20 persones han estat desallotjades d'un hotel, situat a la zona de Cala Major a Palma, a causa de l'incendi que s'ha produït en una habitació del primer pis de l'establiment i que no ha deixat cap persona afectada, ni per cremades, ni per inhalació de fum.

Fonts dels Bombers de Palma han informat que l'incendi s'ha produït sobre les 12.00 hores i en pocs minuts els hostes han estat desallotjats, en el marc d'un protocol d'autoprotecció de l'establiment hoteler. Quan els bombers han arribat, totes les persones estaven fora de perill i fora de les habitacions, la qual cosa ha estat molt valorada pel cos, ja que ha facilitat la seva feina, que ha consistit a sufocar l'incendi a l'habitació, que s'hauria produït en el matalàs, probablement per una planxa. A causa de l'hora en què s'ha iniciat el foc, la majoria dels hostes eren fora de l'hotel, la qual cosa ha facilitat les labors i n'ha minimitzat les conseqüències.

Els materials del matalàs que va originar el foc ha produït una gran quantitat de fum que ha envaït els distribuïdors i els passadissos del primer pis, i ha provocat les majors conseqüències de l'incendi, que ha deixat molt afectada l'habitació, mentre que l'edifici no ha sofert cap dany estructural. Tant bombers com personal de l'hotel continuen amb la neteja de les zones afectades amb la finalitat que els hostes puguin tornar a les habitacions tan aviat com sigui possible.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF