Denuncia el robatori del cotxe i acaba barallant-se amb la Policia

Els fets van succeir a les festes de Sant Carles, a Santa Eulària, i l'home va ser detingut

Un home va ser detingut dissabte a la nit a Sant Carles, al municipi de Santa Eulària, per agredir un agent de la Policia Local després de demanar-li ajuda perquè, segons deia, li havien robat el cotxe, que estava aparcat al costat del cementeri de la localitat.

L'agressió es va produir cap a les 21.00 h, després que agents de la Policia Local de Santa Eulària i de la Guàrdia Civil, que estaven de servei al poble amb motiu de les festes patronals, fossin requerits pel detingut, que assegurava que li havien robat el vehicle.

Després de cercar l'automòbil per la zona sense resultats, els agents van comunicar al detingut que havia de presentar denúncia, moment en què l'home va començar a insultar-los. A causa d'això, li van demanar la documentació per denunciar-lo.

L'home s'hi va negar i els agents van insistir que abandonàs aquella actitud i col·laboràs. En lloc d'això, però, va començar a agredir-los a cops de puny. I encara que els policies van aconseguir immobilitzar-li els braços, va continuar agredint-los a puntades de peu, fins que tots van acabar rodolant per terra.

Finalment, els agents van aconseguir immobilitzar-ho i el van detenir.

Tot i la violència, ni el detingut ni els agents van presentar lesions.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF