Dentistes sobre Rodes va oferir l'any passat atenció bucodental gratuïta a 534 persones a Mallorca

Els tractaments més demanats varen ser obturacions i higienes

La Clínica Dental Solidària Coloma Vidal, iniciativa de l'ONG Dentistes sobre Rodes (DSR) i el Col·legi Oficial de Dentistes de les Balears, va realitzar durant el 2016 un total de 2.275 visites a 534 persones, 165 més que l'any anterior, amb l'objectiu de donar resposta a la necessitat d'accedir a l'atenció bucodental de les persones en situació de vulnerabilitat de Mallorca.

Durant la presentació de la memòria anual de l'associació que s'ha presentat aquest dijous, Guillem Roser, president del Col·legi Oficial de Dentistes, ha entregat a Alfonso Jaume, president de Dentistes sobre Rodes, la placa de la Fundació Dental Espanyola, que acredita la clínica com una de les 12 úniques realment solidàries de tot l'Estat, la primera a les Balears.

Els tractaments més demanats han estat obturacions, higienes, reconstruccions i exodòncies. Així mateix, hi ha hagut una gran demanda de pròtesis dentals, tant parcials com totals. L'atenció voluntària d'odontòlegs, higienistes i auxiliars s'ha realitzat en diferents pobles de Mallorca mitjançant convenis de col·laboració amb 31 ajuntaments i 13 entitats socials.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF