VIOLÈNCIA MASCLISTA

Demanen 12 anys de presó per l'assassinat d'una dona a Sant Jordi el 2015

Un jurat popular jutjarà aquest dilluns uns fets que tingueren lloc a Mallorca el juliol del 2015

Un jurat popular jutjarà aquest dilluns a l'Audiència de Palma Jaime S.F., de 39 anys, acusat de degollar la seva exparella a la seva casa de Sant Jordi, Palma, el juliol de 2015, fets pels quals la Fiscalia demana que sigui condemnat a 12 anys de presó.

Els fets que es jutjaran van ocórrer en la matinada del 31 de juliol de 2015, quan l'acusat va acudir al domicili de la seva exparella i, per evitar ser vist, va travessar diverses parcel·les a la part posterior fins a arribar darrere l'habitatge, va escalar fins a la terrassa i, sabent que ella deixava les portes obertes durant l'estiu, hi va entrar, segons recull l'escrit d'acusació de la Fiscalia.

Per fixar les penes sol·licitades, la Fiscalia ha tingut en compte la circumstància agreujant de parentiu perquè era exparella de la víctima, a més de l'atenuant de reparació del dany perquè l'acusat ha indemnitzat els pares de la dona amb 50.000 euros a cadascun.

El fiscal demana per a l'acusat una pena de deu anys per homicidi i una altra de dos per violació de domicili, i que se li prohibeixi residir a Sant Jordi durant onze anys i acostar-se a menys de 500 metres dels pares durant aquest mateix termini.

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF