TRIBUNALS

Demanen un total de vuit anys de presó per a dos guardes de seguretat acusats de pegar un jove a Magaluf

La víctima hi veu borrós d'un ull i té una deformitat a la cara 

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears du a terme un judici divendres que ve contra David G.S. i Izuchukwu O., acusats d' atemptar contra la integritat física d'un jove de 24 anys, J.D.P.M., quan treballaven de guardes de seguretat en un pub de Magaluf, a Calvià. Segons el Ministeri Fiscal, els dos processats li descarregaren nombrosos cops de punys al rostre i a altres parts del cos, fins i tot estant en terra.

La víctima acabà amb cremades als genolls, trauma facial i fractura del sòl de l'òrbita dreta. Les lesions li deixaren seqüeles: una diplopia a l'ull dret –que vol dir que hi veu borrós– i una deformitat a la cara. El jove necessità tractament mèdic, simptomàtic i quirúrgic.

J.D.P.M., que treballava en el món de la construcció, va estar 60 dies impedit per fer feina i 10 ingressat a l'hospital. La Fiscalia demana per als qui considera autors de les lesions quatre anys de presó a cada un per un delicte de lesions.

El Ministeri Fiscal també sol·licita la inhabilitació per desenvolupar les funcions de seguretat i relacions públiques durant quatre anys. En cas que un d'ells, Izuchukwu O., estigués en situació irregular, la Fiscalia en demanaria l'expulsió del territori durant 10 anys, quan hagi obtingut el tercer grau. 

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF