Publicitat
Publicitat

ARA DIUEN QUE

Podem disputa a David Abril l'exclusiva de les camisetes reivindicatives

Artà sí que demana el català com a requisit en les seves convocatòries públiques d'ocupació

Aquest dilluns mateix David Abril recordava al Parlament que la camiseta 'Bauzahaus' que va lluir no l'ha poguda dur, "tot i que el debat ho mereixia, perquè està molt gastada". El diputat de MÉS es va caracteritzar per les samarretes amb què criticava actuacions o actituds de l'anterior Executiu, com la seva complicitat amb els grans operadors comercials. Però ja no és l'únic. Aquest dilluns, Baltasar Damián Picornell, diputat de Podem, en duia una amb una corona encerclada amb el senyal de prohibit. Un tema que no pot ser més actual.

La presidenta del Parlament, Xelo Huertas, ha dit als diputats en acabar la sessió d'avui, la darrera de l'estiu, que descansin "i es posin les piles", perquè la cambra té molta feina. Una cita curiosa tenint en compte que bona part dels diputats pràcticament no han tocat el seient després de les eleccions i ja marxen de vacances. En tot cas, ella també se les haurà de posar per conèixer millor el reglament, ja que aquest dilluns s'ha equivocat en l'ordre de les intervencions en el ple.

L'Ajuntament de Manacor ha respost avui a una informació publicada per l'ARA Balears sobre una convocatòria de borsa de treball municipal sense requisit del català, i ha assegurat que la Llei de la funció pública ho impedeix. Resulta que l'Ajuntament d'Artà, el mes de juny passat, va convocar una plaça, com es pot comprovar en l'enllaç al BOIB, en la qual sí que el requeria. Experts consultats asseguren que els ajuntaments tenen la capacitat de demanar el català i no fer-ho només com a mèrit, perquè en tot cas hauria de ser el Govern qui denunciàs un suposat incompliment de la Llei de funció pública, i és evident que això en l'actual context no passarà.