Damià Borràs titlla de sectari, fanàtic i radical el popular Camps

El socialista lamenta que Camps qüestioni la capacitació de Baltasar Picornell per presidir el Parlament

El diputat menorquí del PSIB-PSOE, Damià Borràs, no s'ha mossegat la llengua i ha contestat les crítiques que el diputat del PP, Antoni Camps, ha pronunciat les darreres hores sobre la hipotètica "falta de qualificació" de Baltasar Picornell per a la presidència del Parlament. Borràs defensa el representant de Podem assegurant que "el senyor Picornell és una persona compromesa amb les idees d'esquerres. Pel que he vist al Parlament, és un bon parlamentari i mereix tots els respectes". 

Però les paraules d'Antoni Camps han esgotat la paciència de Borràs. El socialista diu que "si Camps ha de dir si Picornell està o no capacitat per exercir de president és per fer-s'ho mirar, lamentable. El diputat del PP ha donat mostres de sectarisme, fanatisme, radicalisme i de defensar idees que freguen  postulats que estan proscrits en aquest país perquè són contraris a la democràcia. No vull dir que les tingui, però només li falta una petita passa per caure en aquests pecats antidemocràtics". 

Damià Borràs considera que "no deixa de ser graciós que Camps es permeti el luxe de jutjar altres polítics. És la persona més sectària i parcial que he conegut mai al Parlament. Ell seria incapaç de moderar una institució com la balear". D'altra banda, el diputat del PSIB-PSOE recorda que "Camps és una persona de gran elegància. Injuria tothom que no pensa com ell. És una de les poques persones del PP que dóna suport a Bauzá. Li fa costat perquè pensen igual, tenen el mateix pensament radical. Tenc clar que Baltasar Picornell ho farà trenta vegades millor que com ho faria el mateix Camps. És un fanàtic". 

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF