Cort subvenciona deu projectes socials de prevenció comunitària per valor de 350.000 euros

Les activitats s'han duit a terme als barris de Son Roca, la Indioteria, el Rafal Nou, el Viver, Mare de Déu de Lluc, Son Cladera i l'Arenal a través d'entitats del Tercer Sector

L' Àrea de Benestar i Drets Socials de l'Ajuntament de Palma ha posat en marxa una nova línia de subvencions a entitats del Tercer Sector destinada a l' acció preventiva al territori, una de les prioritats del departament que dirigeix Mercè Borràs. En total, s'han subvencionat deu projectes per valor de 350.000 euros.

“Ha estat un èxit perquè hi ha hagut una gran participació i queda clar l'impuls que es dona a la prevenció comunitària”, ha destacat Borràs, qui ha avançat que, tenint en compte la resposta obtinguda, augmentaran el pressupost d'aquesta línia amb vista a l'any que ve. Aquests projectes d'acció preventiva al territori s'han duit a terme als barris de Son Roca, la Indioteria, el Rafal Nou, el Viver, Mare de Déu de Lluc, Son Cladera i l'Arenal.

Així mateix, també s'han destinat 110.000 euros a 18 projectes innovadors destinats a pal·liar les necessitats bàsiques i a reforçar les competències parentals i socioeducatives dels col·lectius en risc d'exclusió social. “El gruix més important s'ha destinat a la prevenció i a la millora de l'ocupabilitat”, ha assenyalat Borràs, qui ha precisat que el pressupost inicial, que era de 345.000 euros, es mantindrà amb vista a l'any que ve i que els doblers sobrants de la convocatòria actual es destinaran a cobrir necessitats bàsiques. “Pensam que és important innovar per fer front a les necessitats que van sorgint en una societat tan canviant com l'actual”, ha subratllat.

En total, Cort ha subvencionat 28 projectes per valor de 460.000 euros amb l'objectiu de fer de Palma “una ciutat d'igualtat d'oportunitats”.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF