Publicitat
Publicitat

Cort cerca si un funcionari rebé el requeriment judicial a San Gil

L’equip de govern municipal continua mantenint que la imputació de la regidora deFunció Pública, Irene San Gil, en el cas de la manipulació de les oposicions al cos de la Policia Local és fruit d’un “malentès”. San Gil va ser requerida finalment com a imputada per la jutgessa del cas perquè li lliuràs una documentació que s’havia sol·licitat de manera reiterada a l’Ajuntament. “A Irene San Gil en cap moment no li havien demanat la informació”, sostingué ahir el portaveu municipal, Julio Martínez, qui afegí que tampoc no es va fer així “a cap altre regidor de l’equip de govern”.

Martínez assegurà que a l’Ajuntament ara estan “estudiant què va passar”. “Volem saber si hi hagué un problema entre departaments o si qualque funcionari la va rebre”, digué, amb l’objectiu de saber per què no es va transmetre “i que no torni a passar”. “Si un jutge ens fa un requeriment, l’hem de contestar, com sempre hem fet”, sentencià. En qualsevol cas, a més de per un presumpte delicte d’obstrucció a la justícia, San Gil està imputada en el cas de la manipulació de les oposicions pels de prevaricació i falsedat documental.

Amb relació també a aquest cas, Martínez manifestà que a l’equip de govern de Cort “no ens ha sorprès gens” l’arxivament per part de la Fiscalia de la denúncia presentada per l’exintendent Antoni Vera contra el batle Mateu Isern. “Era un tema totalment infundat”, explicà el portaveu municipal, recordant que els fets que denunciava Vera, l’acord per eliminar la plaça d’intendent que ocupava abans de ser apartat per la seva imputació, “va ser un acord unànime del ple de l’Ajuntament, per la qual cosa es tracta d’una decisió avalada pel vot de 29 regidors”. En aquell acord, a més, s’inclogué que l’eliminació de la plaça sempre es faria si la normativa ho permetia.