OCUPACIÓ

Cort contractarà 75 majors de 35 anys perquè treballin a l'Ajuntament durant sis mesos

Començaran abans que acabi l'any i s'incorporaran a les diverses àrees del Consistori

L' Ajuntament de Palma contractarà de nou majors de 35 anys perquè treballin a les diferents regidories del Consistori durant sis mesos. El programa de formació, que es farà per tercera vegada aquesta legislatura, permetrà l'accés a 75 persones. Així ho ha anunciat aquest divendres Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball de Palma, qui també ha explicat que encara no se sap amb exactitud quan començaran a fer feina, "però serà dins del 2016". La preselecció dels candidats serà a càrrec del SOIB, però serà PalmaActiva la que després en farà una selecció definitiva.

A més, des de PalmaActiva es posaran en marxa dos projectes del Pla de garantia juvenil per formar 20 persones menors de 30 anys a l'Ajuntament, de la mateixa manera que ha estat fent enguany amb el grup de formació de xapa i mecànica de l'EMT, i el de muntatge i funcionament de sistemes microinformàtics, que es fa a l'IMI.

D'altra banda, Adrover ha anunciat aquest divendres que la setmana passada es va donar per finalitzada la primera " llançadora d'ocupació que hi ha hagut mai a la història de Palma". Dels 33 joves que hi van participar, 28 han trobat feina, fet que suposa un èxit del 85%.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF