Publicitat
Publicitat

Cort estudia les conseqüències de la sentència del TSJB sobre l'edifici de Gesa

El portaveu de Cort, Julio Martínez, ha indicat que l'equip de govern analitza les conseqüències, "tant en l'àmbit jurídic, urbanístic i també econòmic"

L'equip de govern de l'Ajuntament de Palma estudia "totes" les conseqüències urbanística que tindrà la sentència anunciada avui pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) en què confirma la protecció com a bé catalogat de l'edifici que va ser seu de l'empresa Gesa.

El portaveu de Cort, Julio Martínez, ha indicat en roda de premsa que l'equip de govern analitza "totes les conseqüències" de la sentència, "tant en l'àmbit jurídic, urbanístic i també econòmic".

"Fins que no n'estudiem les conseqüències, no ens hi pronunciarem", ha afegit el portaveu, que ha precisat que l'equip de govern del batle Mateu Isern considera que tot allò que té a veure amb la façana marítima és un "tema de la ciutat".

La Sala Contenciosa Administrativa de l'alt tribunal autonòmic ha estimat en la seva sentència el recurs interposat pel Consell de Mallorca i anul·la la revocació de la protecció de l'immoble dictada per un jutjat al febrer de 2012.