SERVEIS SOCIALS

Cort ha tramitat 915 beques per a activitats d'estiu, un 18% més que el 2015

L'Ajuntament ha incrementat el pressupost fins a més de 220.000 euros

L'Ajuntament de Palma ha tramitat 915 ajudes i beques d'estiu durant aquest any, un 18% més que l'any passat i amb un increment de 51.000 euros, fins als 220.178.

L'àrea de Benestar i Drets Socials ha tramitat 915 beques de centre de dia infantil i juvenil, beques escoleta i beques menjador, a més d'ajudes per a activitats esportives, activitats de vacances i despeses de menjador per valor de 220.178 euros.

El nombre de beneficiaris també s'ha incrementat. Si l'any 2015 les ajudes arribaren a un total de 532 beneficiaris, aquest estiu els beneficiaris sumen 657 persones, segons indiquen des de l'Ajuntament. Sobre aquesta qüestió, cal especificar que un mateix infant o família poden rebre diverses ajudes i beques.

Des de la Regidoria de Benestar i Drets Socials es considera prioritària l'atenció a la infància, i l'alimentació i les activitats de lleure en són un bon exemple. Amb aquest objectiu, enguany s'han augmentat 103.000 euros del pressupost de prestacions econòmiques amb relació a l'any passat, que han fet possible donar més beques.

"Sabem que incidint en la prevenció podrem fer que els infants de Palma puguin tenir condicions millors i tenir igualtat d'oportunitats. Les beques de menjadors i escoletes, i les activitats de vacances i esportives formen part d'aquesta intervenció preventiva", ha manifestat la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, mitjançant un comunicat.

L'objectiu d'aquesta àrea de Cort és que els infants de Palma tinguin totes les seves necessitats bàsiques cobertes.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF