Societat
Balears 02/08/2013

Miquel Nadal acaba d'entrar a la presó

Ha arribat pels seus propis mitjans al centre penitenciari de Palma, en la darrera jornada del termini que el tribunal li donà perquè hi entràs voluntàriament

Ara Balears
1 min
Nadal té una situació complicada després de la confessió de Bartomeu Vicens.

PalmaL'exconseller de Turisme i expresident d'Unió Mallorquina (UM), Miquel Nadal, acaba d'ingressar a la presó de Palma. Ho fa en compliment de l'ordre dictada dilluns per l'Audiència de Palma, després de confirmar la seva condemna a 4 anys de presó pel cas Voltor.

Nadal ha arribat pels seus propis mitjans al centre penitenciari devers les 16.00 hores, en la darrera jornada del termini que li va donar el tribunal provincial perquè entràs voluntàriament a la presó.

L'exconseller de Turisme al Govern del Pacte de Progrés, en què UM va formar coalició amb PSOE i PSM, ja està condemnat a dos anys i set mesos per l'anomenat cas Maquillatge, i també a quatre anys més de presó pel cas Can Domenge.

Si, com ha passat en el cas Voltor, el Tribunal Suprem confirma aquestes condemnes contra Nadal, el també exvicepresident del Consell de Mallorca sumarà més de deu anys per les diferents penes a què ha estat sentenciat.

stats