VIST AL TWITTER

Continua el rebuig al Nobel de la literatura a un músic

Més actualitat, en una selecció de piulades

Francesc Sintes (@francescsintes): “Abans de prendre decisions, els  membres de la Unesco estan obligats a xumar i a fumar herba?”.


Pere Ferrer ‏(@selvatgi): “Ja posats a donar el Nobel de literatura a un músic, l'haurien pogut atorgar a Joan Miquel Oliver, que almanco escriu bons llibres”.


Lluís Ramis ‏(@lluisrv): “Això del Nobel de Dylan és un avançament del premi Princesa d’Astúries de les lletres a Perales”.


Victòria Avellà ‏(@VicAve): “Segurament no tenc raó, però em sembla desencertat un premi Nobel de literatura a unes lletres que no han estat escrites per ésser llegides”.

Joan Miquel C.C (@JmCalds): “Com gosa dir Soraya o Cospedal que el cas Gürtel són coses del passat. I què fan els jutges més que jutjar coses que han passat?”.


Marc Ordinas iLlopis (@marc_canaranya): “No havíem quedat que això de la pobresa a Mallorca era només abans del turisme? Ara som tots rics (de mitjana)”.


Pau Genestra (@PauGenestra): “Els principals factors de la pobresa extrema són impostos i taxes. Quan s'aconsegueix retallar totes les despeses, aquests són ineludibles”.


Toni Tornero Cobos ‏(@ToniTorCob): “Hauríem d'ensenyar als infants des de ben petits la importància d'una signatura perquè de grans no signin sense saber què signen”.


Pere Juanico ‏(@llonguetmussol): “Diuen que els dolors de part que pateix una dona l’ajuden a entendre els dolors que un home creu patir quan té la grip!!”.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF