Publicitat
Publicitat

Continuen les mostres de suport a Jaume March

La comunitat educativa i els partits de l'oposició continuaren ahir mostrant el seu suport i solidaritat al director de l'IES Marratxí

La comunitat educativa i els partits de l'oposició continuaren ahir mostrant el seu suport i solidaritat al director de l'IES Marratxí, Jaume March, expedientat per la Conselleria d'Educació amb una falta molt greu per haver, suposadament, conculcat el dret a l'educació i a la neutralitat durant la vaga. Des de la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes (FAPA) qualifiquen el fet de "greu errada" i afirmen que "és tirar més llenya al foc d'un conflicte que ja està prou complicat". El sindicat Unió Obrera Balear, per part seva, denuncià que March és "víctima de la caça de bruixes organitzada pel PP i les seves terminals del Círculo Balear i l'Asociación de Estudiantes Libres de Baleares", en al·lusió a l'associació que presideix Laura Venzal, filla del denunciant de March.

Des de l'oposició, el PSIB-PSOE denuncià ahir "la política de repressió" educativa del PP. La diputada Conxa Obrador afirmà que és un "nou abús de poder" de la Conselleria. "Ens trobam immersos en un escenari terrible en el qual s'ha instaurat una nova Inquisició contra els docents, les famílies i els alumnes que no vulguin combregar amb les tesis del PP", va emfatitzar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF