El Consell mantindrà el seu suport a la celebració de la prova ciclista Mallorca 312

Tots els implicats en la cursa han coincidit en la necessitat de "millorar el recorregut per evitar els petits problemes que va haver-hi en alguns llocs"

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha mantingut una trobada per avaluar la cursa ciclista Mallorca 312, que es va dur a terme a finals del mes d’abril passat. A la reunió, hi han participat representants dels municipis per on transcorre la cursa, membres de la Guàrdia Civil i de la Direcció General de Trànsit (DGT), i també els organitzadors de la Mallorca 312.

Durant la reunió, la consellera Garrido ha agraït “la gran tasca que varen dur a terme els voluntaris, Protecció Civil, Policia Local i Guàrdia Civil perquè la cursa tingués molts menys inconvenients que en l’edició del 2016”. A més, ha afirmat que “seguirem treballant per millorar el recorregut per evitar els petits problemes que hi va haver en alguns indrets”.

La majoria d'assistents han destacat que les reunions prèvies per coordinar totes les administracions afectades varen ser molt profitoses i necessàries perquè la cursa no provocàs grans incidències.

Així mateix, Garrido ha remarcat que la Mallorca 312 tindrà continuïtat, perquè és un esdeveniment que situa la nostra illa al centre internacional del ciclisme durant un cap de setmana. A més, promou un turisme més sostenible que respecta l’entorn”. No obstant això, “seguim treballant per millorar-la i evitar que els mallorquins puguin patir inconvenients”.

EDICIÓ PAPER 16/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF