Publicitat
Publicitat

Destrueixen una tona d'aliments en mal estat que es volien vendre a Palma

S'han trobat productes com formatge fresc, carn, salsitxes i pastisseria sense etiquetar i que s'havien descongelat, trencant la cadena de fred

Una tona d'aliments sense etiquetar, peribles, frescos i congelats i que no es trobaven conservats correctament ha estat destruïda a Son Reus després que fossin confiscats al port de Palma procedents de Romania.

La Guàrdia Civil informa en una nota que juntament amb els inspectors de la Conselleria de Salut i Consum han trobat una gran quantitat d'aliments en una camioneta de grans dimensions que provenia de Romania durant una verificació de passatgers i vehicles al port de Palma.

Els agents han detectat que el vehicle no disposava del sistema de refrigeració necessari per al transport dels aliments assenyalats i, en una inspecció més detallada, han trobat productes com formatge fresc, carn, salsitxes i pastisseria sense etiquetar i que s'havien descongelat, trencant la cadena de fred.

A més dels aliments, s'hi ha trobat paqueteria per a diferents destinataris particulars, que contenien aliments en fase de descongelació i altres efectes. Tots els aliments decomissats han estat destruïts a Son Reus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF