TRIBUNALS

Sis anys de presó per a un dels autors d'una violació múltiple del carrer Aragó

Constantin Mitric i altres tres homes no identificats varen tancar la víctima dins una habitació i la varen forçar un darrera l'altre

L' Audiència de Palma ha condemnat a 6 anys de presó Constantin Mitric, un ciutadà estranger de 38 anys, que el maig de 2008 va participar en una violació múltiple a una al·lota en un domicili proper al carrer Aragó de Palma.

La sentència considera provat que Mitric, en presó des de maig de 2015, i altres tres homes es trobaven en companyia de la jove a l'interior d'un pis. En un moment determinat varen tancar la víctima dins una habitació, aguantant la porta per impedir que sortís. Seguidament, el condemnat i cada un dels tres homes varen entrar per separat a l'habitació per penetrar la víctima.

L'acusat va reconèixer els fets durant el judici i va mostrar la seva conformitat amb la pena sol·licitada pel fiscal. A més dels 4 anys de presó, Constantin Mitric haurà d'abonar 12.000 euros a la víctima en concepte de responsabilitat civil. Així mateix, el fiscal ha demanat que un cop complits els 4 anys de presó, o un cop assolit el tercer grau de tractament penitenciari, es procedeixi a substituir la resta de la pena per l'expulsió d' Espanya durant un període de 10 anys.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF