Publicitat
Publicitat

Conclou sense èxit la recerca de Malén Ortiz en aigües de Calvià

No es descarta cap hipòtesi respecte de la desaparició, ara ja fa un mes, de la jove

La recerca de la jove desapareguda Malén Ortiz en aigües de Calvià, o de qualsevol indici que pugui conduir fins a ella, ha acabat avui sense èxit, ha informat la Guàrdia Civil.

Bussejadors del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil han centrat avui el seu treball a la costa de la platja del Mag, a Cala Figuera i en Portals Vells.

Les mateixes fonts han subratllat que no es descarta "cap hipòtesi" respecte de la desaparició fa ja gairebé un mes d'aquesta jove de 15 anys que va ser vista per última vegada el 2 de desembre.

Els investigadors contemplen tant la possibilitat de la desaparició voluntària de Malén com la forçosa i, per tant, prosseguiran amb la seva tasca per intentar trobar el parador de la noia.

En els últims dies, la recerca ha tingut lloc a les llacunes i gorgs del camp de golf Ponent de Son Ferrer.

La jove, estudiant de l'institut de Calvià, va ser vista per última vegada el dia 2 al migdia en una parada d'autobús de Son Ferrer, a Calvià, on es va iniciar la recerca.

En aquest temps, tant el seu pare, Alejandro, com la seva mare, Natalia, han fet públics vídeos de crida per si la jove hagués desaparegut de forma voluntària i animant a buscar-la.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF