Publicitat
Publicitat

REIVINDICACIÓ

Concentració en defensa dels drets dels discapacitats

Demà se celebra el Dia internacional i europeu de les persones amb discapacitat

Un centenar de persones es varen concentrar ahir dematí al passeig del Born de Palma en un acte convocat pel Comitè d'Entitats de Representants de Persones amb Discapacitat de les Illes Balears (Cermi) amb l'objectiu de defensar els seus drets.

En el marc del Dia internacional i europeu de les persones amb discapacitat, que se celebra demà, dimarts, Cermi va dur a terme aquest acte amb el lema "SOS Discapacitat-Drets, inclusió i benestar". En l'acte, hi varen participar Xavi Torres, medallista paralímpic, amb la lectura del manifest i el president del comitè, Rafel Company. Tot seguit hi hagué un concert a càrrec de Víctor Uris.

Per altra banda,el grup socialista al Consell de Mallorca ha proposat que l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) posi en marxa un pla de xoc urgent per atendre les persones dependents que es troben, a més, en situació d'emergència social, física o psicològica.

"Dels 1.200 grans dependents que hi ha en llista d'espera a Mallorca, hi ha un 25% que viu en unes condicions econòmiques, familiars i socials molt difícils", explica el portaveu parlamentari socialista a la institució insular, Jaume Garau.

Aquestes persones no poden esperar més a ser ateses, segons les llistes d'espera, remarca Garau.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF