Company proposa destinar els doblers per al rescat del túnel de Sóller a llibres de text

El president del PP es demana si la consellera insular Mercedes Garrido "es pensa que està a Veneçuela"

El president del PP, Biel Company, ha carregat contra el Consell de Mallorca i l' Ajuntament de Palma per les traves legals que estan trobant en els propòsits de rescatar el túnel de Sóller i tombar el monument de la Feixina, respectivament. "La justícia ha hagut de posar seny i, això, ho haurien d'haver fet els polítics", ha lamentat.

Company ha estat especialment dur amb la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, per "haver qüestionat la justícia" en la roda de premsa que va oferir divendres passat, després que un jutge confirmàs la suspensió del rescat del peatge. "És molt trist llegir i escoltar les seves declaracions impresentables", ha afirmat. "Es pensa que està a Veneçuela", hi ha afegit.

El líder conservador ha qualificat de "política de baixa estofa" les accions que estan duent a terme les dues institucions i s'ha demanat "si no tenen res millor a fer". En aquest sentit, ha proposat que els 17,4 milions d'euros que el Consell pensa invertir en el rescat del túnel s'inverteixin en la compra de llibres de text per a tots els alumnes de Balears. "Menorca, Eivissa i Formentera també paguen el túnel de Sóller", ha recalcat.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF