Company acusa Bauzá d'haver filtrat la seva condemna per agredir un menor

L'aspirant a la presidència del PP assegura que li ho comunicà al llavors president quan el va nomenar conseller d'Agricultura

El candidat a la presidència del PP, Biel Company, ha acusat, sense citar-lo explícitament, el seu rival, José Ramón Bauzá, de filtrar a la premsa la informació, publicada per 'Eldiario.es', que assenyala que fou condemnat a una multa de 600 euros per haver agafat un al·lot del coll, l'any 2007, i tirar-ne un altre al terra en una brega en què també hi havia implicades les seves filles.

Company ha lamentat que ja hagi començat el “joc brut” i ha subratllat que “les coses que afecten l'àmbit privat i familiar quedaran com estan”. Amb tot, ha revelat que va comunicar els fets a “qui em va venir a cercar per fer-me conseller”, en referència implícita al llavors president, i avui adversari, José Ramón Bauzá. “Llavors, em va dir que no hi havia cap problema”, hi ha afegit. “No m'estranya que aquestes coses surtin aquesta setmana, justament”, ha conclòs.

Company no descarta que, fins a la celebració del Congrés, dies 25 i 26 de març, puguin aparèixer notícies com aquesta. "Podria ser que m'acusassin d'haver matat Manolete", ha dit, irònic. Amb tot, ha assenyalat que no pensa entrar en la guerra bruta i que farà feina per "erradicar aquestes males pràctiques que algunes persones, poques, han implantat en el PP".

Al llarg del matí, persones afins a la candidatura de Bauzá han fet circular la notícia per les xarxes. Una de les més actives, en aquest sentit, ha estat l'exdiputada Aina Maria Aguiló.

De la polèmica, fins i tot se n'ha fet ressò l'expresident de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla.

EDICIÓ PAPER 05/12/2020

Consultar aquesta edició en PDF